Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: SkyDawg Date: May 15, 2008 2:43pm
Forum: etree Subject: Problem With Adobe Flash Player

I am having a big problem with the new Flash Player that was recently added to stream shows. It worked fine the first couple of days, but now it will not open for me and I just see a sign saying I need to install Adobe Flash Player. I already HAVE Adobe Flash Player installed! I even clicked on the "downoad Flash Player" link and still get nothing. Anyone else here having a problem with it?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: georgewtate Date: May 18, 2008 12:29am
Forum: etree Subject: Re: Problem With Adobe Flash Player

Having the same problem. The bad thing is I can't go back to using the other player. I even installed registry correction software and that didn't work. I hope someone fixes this.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: SkyDawg Date: May 18, 2008 3:07am
Forum: etree Subject: Re: Problem With Adobe Flash Player

I finally got it to work by switching my browser from Internet Explorer to Mozilla Firefox.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: georgewtate Date: May 18, 2008 6:56pm
Forum: etree Subject: Re: Problem With Adobe Flash Player

Is there a way I can just go back ot the old player? It does not show that it is an option? Thanks

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Angkor Tom Date: May 23, 2008 10:00am
Forum: etree Subject: Re: Problem With Adobe Flash Player

Somewhere in this thread somebody gave a clue, but not a really good direction. I'll probably do no better here, but I'll try...

Until they fix it, when your show page is up, go to the browser bar and append immediately to the end of the show name &newflash=0. Hit enter and the old, familiar embedded player should appear.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: rastamon Date: May 23, 2008 10:17am
Forum: etree Subject: Re: Problem With Adobe Flash Player

"Until they fix it, when your show page is up, go to the browser bar and append immediately to the end of the show name &newflash=0. Hit enter and the old, familiar embedded player should appear".

So in simple, non-PC jargon, do you mean at the end of the http:// yadda-yadda (browser bar = where the address goes??) and at the end of the address add a "=0" ??
Example:
http://www.archive.org/details/gd1977-05-25.sbd.miller.87539.sbeok.flac16=0 ???

Please, in easy english!, I'm no propeller head-haha. I don't even understand what append means! and wtf is a "browser bar" ?

This post was modified by rastamon on 2008-05-23 17:17:28

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Angkor Tom Date: May 23, 2008 10:20am
Forum: etree Subject: Re: Problem With Adobe Flash Player

Here's my example, and who knows, you might even like the band!

like this, the page loads without the player
http://www.archive.org/details/Awry2008-05-03.SBD

like this, the page loads with the player
http://www.archive.org/details/Awry2008-05-03.SBD&;newflash=0

see, the only difference is the &newflash=0 added (appended!) to the end!

Paz y amore!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Angkor Tom Date: May 23, 2008 10:27am
Forum: etree Subject: Re: Problem With Adobe Flash Player

Now wait a minute. I can't get my damn post to display without a stupid dumb-ass "colon" (no pun intended!) to fracture the link. The point is, there's no colon! just put the

&newflash=0

right on the end of the page's address

Peace. Pura vida!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: rastamon Date: May 23, 2008 10:36am
Forum: etree Subject: Re: Problem With Adobe Flash Player

Thank you!
btw, next to SDH, I'm the biggest, festering-colon here :)

Edit >> Holy crap sherlock, IT WORKS-FINALLY!!!
yeah!

&newflash=0

This post was modified by rastamon on 2008-05-23 17:36:58

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Angkor Tom Date: May 23, 2008 10:42am
Forum: etree Subject: Re: Problem With Adobe Flash Player

Hey now! Joy! And by the way, the browser bar is where all the hot chicks hang, eh?!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffTyler Date: May 18, 2008 10:36pm
Forum: etree Subject: Re: Problem With Adobe Flash Player

There is a link under every one that says "Go back to using the old player" and has a link here:

http://www.archive.org/details.php?identifier=audio&;newflash=0

good luck.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: georgewtate Date: May 19, 2008 11:24am
Forum: etree Subject: Re: Problem With Adobe Flash Player

Where is the link? There is not a link below every message which indicates I need the flash player. There is also no link to go back to using the old player on the link provided. Where Is It?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: rastamon Date: May 19, 2008 11:47am
Forum: etree Subject: Re: FOR TYLER >> Problem With Adobe Flash Player

I agree, no link - no link! The flash player does NOT work or seem to exist after we DL it- and all we get is this messege >>

Internet Archive's in-browser MP3 player requires the Adobe Flash Player. It appears that you do not have it installed.

this post is true >> http://www.archive.org/iathreads/post-view.php?id=193712


This post was modified by rastamon on 2008-05-19 18:47:29

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Pastor Chris Mirrlees Date: May 19, 2008 2:16pm
Forum: etree Subject: Flash Player Problems

So....i clearly have the same problem a lot of you are having...After installing the new flash player I cannot listen to any audio files because the message about the mp3 player requiring adobe flash does not update to reflect I have it installed.

Is there an actual fix for this yet without switching to a different browser other than IE? Thanks.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: shields1223 Date: May 19, 2008 2:35pm
Forum: etree Subject: Re: Flash Player Problems

Flash sems to be a problem on Firefox and Opera also. I've spent hours trying to get it to work consistently. I've taken to to downloading and playing files, if available, in another format.
The Adobe site is of little use also, everyone is scratching there heads, although I had a little luck roaming through there forums.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: corgiguy1 Date: May 15, 2008 5:48pm
Forum: etree Subject: Re: Problem With Adobe Flash Player

Yes...same problem.
Infact when I d'loaded it the first time it installed nicely but would not play.
I opend an archived show today and it was telling me I needed to install again.
Then the problem you described occured.
What's up?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffTyler Date: May 16, 2008 9:15am
Forum: etree Subject: Re: Problem With Adobe Flash Player

Please log your feed back in the official thread for the new player here:

http://www.archive.org/iathreads/post-view.php?id=192572

for what it's worth, I have the same problem a little bit where the page will load with that 'you need this player install' message box but then will snap to have the read player there no problem, with me not doing anything additional.

I'm sure all the bugs will be worked out soon!

Tyler

Terms of Use (10 Mar 2001)